Hisse Yorum,Portföyünüzün Pusulası, Borsa Hisse Yorum Anasayfa, iletişim

İnteraktif EĞİTİM CD miz satışa sunulmuştur...!!! Yazılı ve video anlatımlar ile siz de kazanmaya başlayın, borsada doğru kararlar vermeyi  öğrenin...!!! Detaylı bilgi için  ekoseans@gmail.com  adresini kullanabilirsiniz...

FORUM ANA SAYFA > Tanıtım ve Bilgilendirme > Anons  
 Giriş Yap
YENİ EĞİTİM SİTEMİZ  
Geri 6 / 6 İleri                      Sayfa No:
 Yazar  Mesaj
AHB06

Gönderilenler: 281

Gönderim Zamanı:12.11.2010 Saat:09:49:32

Orjinali yazan:saroz
VİP

Orjinali yazan:tekressam64
UZMAN

Orjinali yazan:07 james bond

Orjinali yazan:Bluetooth
MODERATÖR

www.borsaegitim.com adresi ile yayına girmiş olan eğitim sitemiz üzerinden yöneltmiş olduğunuz sorularınız yanıtlanmıştır...

Ancak serzenişlerimi belirtmeden geçemeyeceğim ki ;

böyle bir sitenin yayına gireceğini ilan ettiğim ardan itibaren israrla, ne zaman yayında olacağını sormakta olan üyelerimizin çok çok azının ilgi gösterdiğini söylemeden geçemeyeceğim...

Eğer ki sizler...!!!

Halen birilerinin söyleyeceği hisseler ile para kazanmak peşinde iseniz,

Aldığınız hisselerin akibeti veya alacağınız hisseler için bir başkasından medet umuyor iseniz,

Çok üzgünüm ki sizler peşinen kaybetmeyi tercih etmiş, bu zorlu maça 1 - 0 değil, 3 - 0 başlamayı peşinen kabul etmiş durumdasınız...

eğitim işine girmeden kısayoldan nasıl para kazanılır,akılsız yatırımcının tercih sebebi olduğundan,kendine güveni olmayanlar paralarını bu kadar kolay kazanmadıkları halde borsada zengin olanlar sayılıdır,Borsanın kurallarını bilmeyenler (sayısal loto-at yarışı-milli piyango) gibi şans oyunlarına mahkum kalmışlarsa bilinçli bir toplum  olma yolunda maalesef beynimizin ne derece kullanıldığı aşikardır.

Smile  Thumbs Up

eğer bizler koyun olmayı kabullenmişsek bizi güdecek çobanda, kesecek kasapda bol olur.

ben üstadın eğitim cd sini aldım cok faydalandım.fakat devamı gelmedi.sitedede bir eğitime katıldım devamı malesef gelmedi.üstad işlerinin yoğunluğundan eğitime fazla zaman ayıramıyor veya ilgi yok diye zamanına acıyor.genede memnunun cünkü ekrana boş boş bakmaktan kurtuldum.bu aralar matriksin eğitimi var .anıl bey cok anlaşılır şekilde anlatıyor.benim gibi bir şeyler öğrenmek için kaynak arayan arkadaşlara tavsiye ederim.üstadların yukarıda yazdıkları cok doğru sözler.belki sayın sarozun sözüne istinaden güdülmemek ve kesilmemek için cok fırın ekmek(eğitim konusunda) yememiz lazım.hiç olmazsa hiç bilmeden kesilmektense biraz bilerek kesilelim.

728x90

Geri 6 / 6 İleri                      Sayfa No:
Sayfa 0,41 Saniyede Yüklendi.